Angela Merkel e bën për ‘pesë pare’ kryeministrin britanik

Javën e kaluar, kryeministri britanik, David Cameron i ka dërguar një mesazh shumë të pasjellshëm Boris Johnsonit, duke e kritikuar ashpër sjelljen e tij në publik.

Por, vetëm një javë më vonë, Cameron pranoi mesazh të tillë nga kancelaria gjermane, Angela Merkel, e cila i tha Cameronit qartë që “të gjithë e urrenin atë dhe e injorojnë”, transmeton ORAinfo.

Merkel kishte këshilluar kryeministrin që ta marrë “këshillën e një gruaje më të vjetër” dhe “të jetë më pak agresiv”- shkruan në librin e Sir Anthony Seldon “Cameron at 10”, përcjell The Independent.
Null

scroll to top