Angela Merkel pengohet në konferencë

Ky është momenti se si kancelarja gjermane Angela Merkel është penguar gjatë një konference.

61 vjeçarja ishte duke zbritur shkallët e skenës në një event të organizuar në qytetin Karlsruhe kur papritur humbi ekuilibrin.

Fotot tregojnë se si Merkel hap duart duke u përpjekur të ruajë balancën ndërkohë që gurvernatori i Bavarisë Horst Seehofer i ofron ndihmë.

Më pas ajo ngre dorën për ta sinjalizuar se është mirë dhe se nuk ka nevojë për ndihmë.

Incidenti ndodhi pak momente pasi Seehofer mbajti fjalimin e tij në kongresin e përvitshëm federal.

2F64C66200000578-0-image-a-49_1450191702851 2F64C57A00000578-0-image-m-48_1450191682549 2F64C49200000578-0-image-a-53_1450191772830 2F649D8D00000578-0-image-a-60_1450191825450 2F657B0E00000578-0-image-m-62_1450191855869

scroll to top