Slider

Arbër Ademi-Azirit: Kodra e Diellit është shndërruar në një potencial të rritjes

Koordinatori i grupit parlamentar nga radhët e BDI-së, Arbër Ademi ka reaplikuar ndaj deputetit opozitar, Elmi Aziri.

Ademi ka thënë se rezultatet e ministrave të BDI-së janë evidente dhe ka numëruar nga sektori i ekonomisë.

Ka përmendur edhe Kodrën e Diellit.

“A e dini se Kodra e Diellit këtë sezon është shndërruar në një potencial të rritjes nga turistë vendorë dhe të huaj”, tha më tej Ademi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button