Arbër Ademi: Urime edhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit!

arber.jpg

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, përmes një postimi në fejsbuk ka uruar qytetarët me rastin e festës së Kurban Bajramit!

Ja postimi i plotë i Ademit:

“Të dashur qytetarë,

Urime edhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit!

Dëshiroj që kjo festë të sjellë shëndet, lumturi dhe begati në familjet tuaja!” – ka shkruar ministri Arbër Ademi!

scroll to top