Arifi:Parkimit zonal padyshim që sot është një histori suksesi

Pasi bëmë një vepër kapitale të Bulevardit kryesorë “ILIRIA”, një investim gjigand ky i asfaltimit të rrugës kryesore të qytetit, filluam me themelimin e NP “PARKINGJET E QYTETIT”.

Implementimi i proektit të parkimit zonal padyshim që sot është një histori suksesi. Ky koncept i qeverisjes së qytetit dhe ky vizion, dëshmon sot qartë që është një nga instrumentet kyçe të zgjidhjes së kaosit të trafikut të dendur të qytetit.

scroll to top