ARM shpall vendimin për pranimin e grupit të dytë prej 125 ushtarësh

Ministria e Mbrojtjes sot e shpalli vendimin për pranimin e 125 ushtarë profesional në shërbim të ARM-së, me çka tërësisht realizohet procesi i paralajmëruar për pranimin e 250 ushtarëve profesional në ARM.

Kandidatët, kumtoi MM, kaluan nëpër procesin rigoroz të selektimit, i cili edhe këtë herë ka përfshirë kurs selektiv 24 ditësh, të organizuar dhe të udhëhequr nga Regjimenti për Operacione Speciale.

Me pranimin e ushtarëve profesional, ARM,vazhdon me plotësimin e radhëve të saj dhe atë me ushtarë të lartë të motivuar të cilët nëpër procesin e selektimit kanë treguar se janë më të mirët e më të mirëve.

scroll to top