Arta Bushi, karateistja që krenon Çairin mirëpritet nga kryetari i komunës Visar Ganiu

8DC3B530-C3A1-4C78-817B-2F60D4DB4A8C.jpeg

Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu mirëpriti Arta Bushin dhe trajnerin e saj Elvir Kurtanovic për ta përgëzuar për çmimin e fituar si karateistja më e mirë e vitit 2019 nga Federata e Karatesë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Kryetari Ganiu i uroi Artës suksese të mëtutjeshme në çdo paraqitje të saj në të cilat padyshim se do të ketë përkrahjen е madhe të Komunës së Çairit.” – zyra për informim, Komuna Çair

scroll to top