Asfaltohet një rrugë e re në Komunën e Sarajit

30.jpg

Punimet për asfaltimin e rrugës për në fshatin Krushopek të epër po zhvillohen me kapacitet të plotë.

Ky projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Sarajit pritet të përfundojë shum shpejt, me këtë realizohet edhe një nevojë e kahmotshme e banorëve të komunës së Sarajit.

/Derveni.info

scroll to top