Slider

ASH-AAA mbështesin Maksim Dimitrievskin në Kumanovë

Sot në shtabin zgjedhor të iniciativës qytetare “Për Kumanovën tonë” është arritur koalicion për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale me koalicionin Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, njoftojnë nga shërbimi për media i kandidatit për kryetar të Kumanovës, Maksim Dimitrievski.

Siç thuhet më tej në njoftim, Dimitrievski ka potencuar se ky është një fillim i një bashkëpunimi politik të frytshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button