Atletet që “ndryshojnë” dizajn… me një të shtypur të butonit (VIDEO)

Nëse jeni një kërkues i atleteve dhe keni një dollap plot me lloje të ndryshme, atëherë këto mund t’ju kursejnë para dhe vend. Me “ShiftWear” përdoruesi mund ta ndryshoi ngjyrën dhe stilin, vetëm me një prekje butoni.

Këto atlete janë të krijuara me një teknologji të quajtur e-ngjyrë, e cila aktivizohet përmes aplikacionit dhe i ndryshon dukjen e jashtme.

scroll to top