Sport

Banka e njohur amerikane hapë thesarin, nuk do ta besoni sa miliard euro do të investoj në Superligën Evropiane

Banka amerikane, JP Morgan ka konfirmuar se ata do të financojnë Superligën e re të diskutueshme Evropiane me një ‘injeksion’ prej 6 miliard dollarëve.

Njoftimi i 12 klubeve të mëdha evropiane për synimin e tyre për t’u bashkuar me ligën e re të shkëputur është pritur me një reagim të ashpër nga La Liga dhe UEFA.

Sipas raportimeve nga Mundo Deportivo, banka ka rënë dakord për një bashkëpunim të përbashkët investimi me Key Capital, investitorët e shquar që përfshijnë biznesmenin e shquar spanjoll, Borja Prado.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button