LajmeShqipëri

Basha ‘fshin’ Berishën nga selia e PD-së! Hiqen fotot e ish-kryeministrit nga muret

Selia e Partisë Demokratike pa hequr nga brenda fotot e ish-kryeministrit Sali Berisha të cilat ndodheshin në muret e korridoreve.

Panorama mëson se në korridorin e godinës në katin e parë janë hequr disa foto të mëdha që ndodheshin në muret anësore në të djathtë dhe në të majtë të korridorit ku shfaqeshin momentet më të suksesshme të qeverisjes së Berishës, siç ishin inaugurime të ndryshme apo futja në NATO.

Në vend të tyre janë vendosur sloganet “zgjedhim të ardhmen” në formatet e ngjashme që u përdorën edhe në Kuvendin e 18 dhjetorit që u thirr nga Kryesia e PD-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button