LajmeMaqedoni

Bastisje në Shkup është gjetur drogë, arrestohet një person

Nëpunësit policorë nga SPB Shkup kanë privuar nga liria Sh.S. (29) nga Shkupi sepse gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, të kryer me urdhër gjyqësor, janë gjetur drogë dhe është marrë materie pluhur ngjyrë kafe dhe peshore digjitale.

Siç informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, ai është arrestuar në stacionin policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të parashtrohet kallëzim penal sipas nenit 215 nga Kodi penal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button