Bëni sa më shumë seks! Ja sëmundjet që shmangni

Seksi tek meshkujt përveç kënaqësisë ndihmon dhe në luftën kundër disa sëmundjeve.

Të bërit seks të paktën tre herë në javë, i ndihmon meshkujt të luftojnë gurët në kanalet urinare. Seksi mund të shërbejë si recetë farmaceutike, sipas një studimi të publikuar në revistën “Urologji” nga një grup mjekësh turq.

Ata thonë se, aktiviteti seksual largon gurët në kanalet urinare dhe ata që kryejnë marrëdhënie të shpeshta seksuale, e kanë më të lehtë ta luftojnë këtë sëmundje me anë të seksit dhe jo me atë të ilaçeve.

 

scroll to top