I bëri tatuazh penisin, rrezikon 3.5 vite burg (FOTO)

Një austriak rrezikon deri në 3.5 vite burg, pasi i bëri mikeshës së tij një tatuazh të turpshëm në shpinë.

Kevin E., 21 vjeç, i bëri një penis si tatuazh në shpinë, shoqëruar me fjalën Fuck.

Por Jasmin S., 21 vjeç, kishte kërkuar një simbol yin-yang.

Tashmë ajo e ka përditur Kevinin dhe çështja ka shkaktuar debat në Austri.

Një artist tatuazhesh është ofruar për të mbuluar tatuazhin e turpshme me një engjëll.

Jasmin thotë se të paktën ndjehet më e lehtësuar.

scroll to top