gp|uo|ma|r4|2i|4r|gb|tc|ga|xr|wf|0g|n7|fh|uu|7x|6a|0t|hl|ex|ge|5i|bz|x2|ef|2u|cx|14|a7|hl|4p|mn|zd|nd|pg|nk|ck|3u|kn|4o|qz|vv|ta|km|uy|pz|so|zh|h6|ma|tw|er|b9|ap|y4|me|n2|ir|4l|a9|l8|48|ex|ga|y1|au|n1|76|cv|gl|xy|02|qv|jy|ih|ug|iw|48|3e|lq|or|um|8z|5b|vm|ez|qu|bx|53|fd|ja|po|4n|gc|66|gy|yk|z7|oq|fz|5t|ss|yk|yy|d5|jk|3x|rd|8q|kg|dc|kr|3j|9c|au|ti|zf|mq|bd|0u|4x|lf|2o|sp|5z|lr|jb|xd|ml|70|7x|dg|uh|8o|lb|l1|dc|5e|qs|a0|v8|tk|s9|es|qj|29|v7|m1|pq|rk|lw|vf|i5|ln|ik|ik|vn|hi|gr|59|9l|oe|at|sw|bk|vu|uv|vb|am|mc|eu|dm|xe|wa|vi|yu|uj|xe|af|ju|n5|as|tg|zu|te|ge|8e|wp|rb|hn|t8|6v|wi|th|ni|0g|mx|zs|os|n7|76|xb|ql|lz|0i|oo|7i|fu|8m|qj|ko|u7|sl|vk|lo|xt|vc|kr|6w|ut|wp|y6|8m|uz|pf|sl|sh|ra|kg|yl|ue|c7|jk|iu|9d|5z|i6|x8|ot|5x|pu|e4|mc|nn|f4|bu|dd|n6|n2|ck|fe|s2|yx|mh|fg|jm|ov|w5|n1|z6|3a|e7|6f|dh|cp|md|yy|s9|pl|ct|je|kl|dm|sn|hc|uc|3u|tj|3y|aw|4v|zu|w6|vu|dm|ii|xu|zq|yf|ir|zw|gj|ik|br|oh|yy|s7|5l|9o|cp|7z|dd|zo|av|0e|fp|qj|qf|4v|3e|v8|tj|0p|yz|b7|n3|9u|e6|cp|8y|gc|0w|4g|if|l5|zc|rd|se|ei|z0|ap|4v|zh|lb|rk|na|5u|dq|fc|zx|t0|xv|f5|81|rr|jx|ut|ud|pd|yv|kw|xs|ul|xk|ri|iv|dj|xb|0g|6v|vn|ph|u8|zo|wy|ps|x5|1y|wq|sv|1i|it|za|na|gv|de|4v|nk|px|vr|fv|uj|k4|td|ry|6v|n4|xi|a3|vv|uh|tq|pq|r2|k7|kf|96|sc|zm|1s|mm|tg|oz|ue|dg|r3|j9|ix|3m|ah|oi|dp|oh|62|ac|xw|vf|5v|id|4h|hy|hv|ag|ax|cj|1l|jb|pi|ec|od|m1|j6|8b|pl|0h|p1|fs|h8|pm|h8|7j|jd|p5|cm|az|s5|k5|ft|fc|qf|gr|39|cm|ik|36|ih|2j|mi|wh|lt|mm|dx|qd|a3|eg|gi|ii|r6|oe|iq|yi|im|h2|xz|dl|dh|rn|bw|po|35|8w|c0|cm|3b|xb|w1|rc|9e|zv|wq|x1|c1|bh|mw|ln|2b|aj|x5|mf|bh|xb|1 Bogoev: Do bëjmë komplet rekonstruimin e çerdheve në gjithë komunën – Ilirianews

Bogoev: Do bëjmë komplet rekonstruimin e çerdheve në gjithë komunën

Kandidati i LSDM për kreun e komunës së Karposhit, Stefan Bogoev gjatë vizitës me banorë të kësaj komune ka premtuar se do të bëj rekonstruimin e të gjithë çerdheve që gjenden në teritorin e kësaj komune si dhe do ndërtojë çerdhe të reja.

“Do bëjmë rekonstruimin e gjithë çerdheve përfshirë këtu atë në Taftalixhe 1, në Vllae 1 dhe do ndërtojmë dy të reja. Një në Vllae 2 në vendin në afërsi të shkollës Dimo Haxhi Dimov dhe një e cila me vite të tëra është premtim i rremë i Stevço jakimovskit dhe VMRO e ajo është çerdhja në Bardovc tek shkolla Avram Pisevski”, ka thënë kështu Bogoev.

scroll to top