Bubullima në Maqedoni, erë dhe shi, në shumë vende edhe vërshime

Ashtu siç kanë informuar nga Drejtoria për hirdometeorologji për momentin në shumë qytete ka të rreshura të mëdha të shiut, ndërkohë që mot i ngjajshëm do të mbajë gjatë gjithë javës madje edhe nesër ndërkohë që në shumë qytete të vendit ka edhe vërshime, erë e bubullima të mëdha.

scroll to top