Bujar Osmani: Projektet kombëtare kanë vulën e BDI-së

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani në emisionin “Rruga drejt…” në Alsat-M ka thënë madje se çështja kombëtare ndoshta nuk është pronë e BDI-së, por secili projekt kombëtar ka vulën e BDI-së.

“Kjo ka dëshmuar atë gjatë këtyre 10 cikleve zgjedhore ku populli i dha mandate shtesë. Ka mundur të bëhet më shumë, por është mirë të shihet edhe pasqyra e përgjithshme”, tha  Osmani.

Platformen e BDI-se populli e verfefikoi se BDI ka nje mision afatgjat dhe nuk devijojn nga ajo rruge dhe ate qe premton dhe e realizon.

scroll to top