Bukuroshja shkodrane modele dhe moderatore

Ajo është 21 vjece, e lindur në qytetin ku kultura i ka rrënjët e thella, në Shkodër.

Lindita Martini vazhdon studimet po në qytetin e lindjes në degën shkenca komunikimi/gazetari.

Prej dy vitesh punon si gazetare në televizionet lokale të Shkodrës, si prezantuese e së fundi edhe moderatore lajmesh.1

I pëlqen cdo gjë që lidhet me botën e televizionit, ndaj ka hedhur dhe hapat e parë drejt modelingut.

E pyetur nga ne se cfarë i pëlqen tjetër përvec këtyre ajo shprehet se të shkruarit është pjesë e pandashme e saj, ku shumë shpejtë do të botojë dhe një libër.

 

 

scroll to top