Çairi, Kondova, Studeniçani, Haraçina… pa rrymë

Qendra për menaxhim me kriza, duke u thirrur në informatat e EVN-Maqedoni, informon se sot nga ora 8 e 30 deri në orën 11 pa rrymë mbetet Haraçina, ndërsa nga ora 9 deri në orën 14 e 30 fshati Lubosh i Komunës Studeniçan.

Nga ora 9 deri në orën 14 e 30 pa rrymë mbetet Çarshia e Vjetër dhe Dyqanxhiku.

Nga ora 9 deri në orën 15 banorët e rrugës 1 pranë Medresesë në Kondovë.

scroll to top