Familja që zbuloi Amerikën

Historia e Leif Erikson, lundërtari viking që arriti në kontinentin amerikan rreth vitit 1000, pothuajse pesë shekuj para Kolombit dhe…

Izraeli bombardon Gazan!

Izraeli nisi bombardimin e disa objekteve në Gaza që i përkasin grupit militant Hamas, si shenjë shpagimi, siç thonë zyrtarët…