Moti sot!

Moti sot në Maqedoni pritet të jetë me diell, por do të ketë kushte për shfaqje të vranësirave të pakta.…

Moti sot

Moti sot në Maqedoni pritet të jetë me diell, por do të ketë kushte për shfaqje të vrënësirave të pakta.…

Moti sot

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i nxehtë, por do të fryj erë e e…

Moti sot

Sot do të mbizotëroj mot me diell dhe me vranësira të kohpaskohshme lokale, ndërsa gjatë ditës dotë fryej erë e…