Çfarë e çmend Marinën?

Marina Vjollca e “çmenduar” pas pilafit!

Prezantuesja  simpatike e “Procesit Sportiv” në Top Channel,  Marina Vjollca pjatën e saj më të preferuar ka pilafin tradicional shqiptar me pak gjalpë. Në vaktet e ditës, sidomos në drekë,  nuk mund të mungojë një gatim me bazë orizi.  Produktet e detit, alkooli dhe mishi i dhjamosur nuk bëjnë pjesë tek menuja e saj. Nëse mendoni se çokollata ëmbëlson Marinën, e keni gabim!   Sufleja është ëmbëlsira më e e dashur e saj e në mungesë të saj në shtëpi, nutella e zëvendëson më së miri atë!

scroll to top