Slider

Çfarë i tha hoxha Molla Jakupi djalit të tij kur u plagos në luftë!

Gjatë luftës djali i Mulla Jakupit u plagos nga një granat maqedone dhe kur i tregoi babit të tij për rastin priti nga ai se do ta ngushëllonte, ndërsa Mulla Jakupi i tha: Po ani çka tash? Ka edhe ushtar tjerë që janë plagos, kjo nuk ëshë asgjë duhesh të vazhdosh.

Foto: Hoxhe Jakup Asipi dhe djali i tij.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button