Çmime të reja të derivateve të naftës

pompa-di-benzina.jpg

Refulling car tank on puming station

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do t’i publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi në mesnatë dhe do të zgjasin deri të hënë e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, benzina Euro Super BS-95 dhe EuroSuper BS-98 u shtrenjtuan për gjysmë denari. Po aq u shtrenjtua edhe dizeli

scroll to top