Dalin fituesit e Lotarisë Amerikane, adresa ku mund të kontrolloni

Për të gjithë ata që e kanë aplikuar për Lotari Amerikane, mund të kontrollojnë nëse fati ka qenë me ta dhe janë përzgjedhur.
Për të parë nëse keni dalë fitues, duhet të klikoni të linku më poshtë.

https://www.dvlottery.state.go…

scroll to top