Dasmë “e çmendur” në Has, dhëndri merr nusen me helikopter dhe dy limuzina

Momenti i marrjes së nuses duket se është një moment shumë i rëndësishëm për shqiptarët.

Shpeshherë kemi parë që dhëndri zgjedh ta marrë nusen me helikopter, por një i ri hasjan ka menduar diçka pak më ndryshe.

Veç helikopterit, ai ka zgjedhur që të përdorë edhe dy limuzina “Hummer” në shërbim të ceremonisë së martesës së tij.

 

 

scroll to top