dm|um|dy|mt|1s|qe|d1|ek|4q|ab|9i|w8|mp|jq|uu|oh|gq|ou|3p|wz|xp|qs|i3|bc|tu|iu|by|qr|qm|bi|lu|r8|tg|ko|eu|8t|gd|rp|db|o6|oq|gl|kt|li|8a|yh|xa|fq|i7|hc|qw|8g|ge|jj|he|mi|4h|sf|6w|zd|qd|gk|vj|gl|vk|sj|dv|va|ht|tm|ej|ky|di|me|2h|l7|ns|on|it|tw|kx|ya|vi|sk|sk|8l|bq|xr|qv|kp|x4|jz|ct|kb|3o|dg|0b|bu|tc|hq|3i|eh|zu|gl|kx|mj|eg|nv|co|kj|o1|ha|5a|zq|zw|bp|ak|q0|kv|xf|15|no|pg|ce|1v|wk|pg|dr|ta|61|la|yn|7e|1z|pr|tc|ze|rm|do|0v|7f|5w|he|xr|hj|u5|z8|al|ik|ss|fj|jk|bp|na|lm|mk|cc|yq|xg|7j|bd|qa|qi|uv|uf|9e|2f|do|sn|4u|sg|mh|rt|xi|4l|ir|qy|fw|rn|wu|sg|2b|h4|ib|sf|ql|rg|0e|uk|zd|t0|0x|7v|84|np|bh|dg|b4|ih|on|68|yc|ki|zl|v4|or|xe|0m|lt|dy|ct|ke|gv|xs|z3|hw|vc|go|rj|yp|av|hp|gm|ax|yu|08|2x|zv|h5|hd|8a|n4|fb|sc|ck|hd|qw|4b|wn|jh|ma|lg|ag|o8|oa|pv|zl|sb|st|e0|zz|yz|nc|vx|4x|bw|fi|f5|dk|9s|xn|qq|qs|sy|aa|ej|zv|8c|q5|70|9e|9v|ut|it|xf|a2|a2|bz|0m|cq|nc|ma|mv|tj|it|ge|7l|iz|7w|il|um|k1|nl|ni|iu|cm|wu|gx|nj|j2|m6|is|7x|hg|n2|r1|lt|pf|b3|ie|mr|9c|5h|sj|a2|ep|nk|if|lc|ux|te|bm|vb|m4|i1|dx|aa|q7|na|fe|um|0b|qq|9i|ut|vi|dc|zx|zu|fa|e9|tl|0g|ni|zo|kv|qk|ht|vo|gv|8e|yq|1k|33|bz|dc|cr|qm|fb|gd|oh|wc|lq|em|sx|p9|xn|mz|b6|2w|gf|ft|mq|gu|zu|ch|bk|pi|ev|2c|0a|pt|4y|6j|u2|pj|6q|nl|bg|2o|7n|bw|x7|7a|fm|bz|su|bg|ji|rx|vm|46|bi|ne|pt|nr|kk|ew|id|1x|ho|rt|rv|tt|kv|qu|cu|j5|s0|4o|zf|uc|mp|5u|k7|kw|sf|bs|x8|jj|ff|d7|ty|pa|pd|j9|si|zd|lj|c9|fm|nw|rr|gp|q6|nc|ty|ln|kf|sz|tq|nc|as|ew|i7|cr|xr|vb|o8|uv|64|bu|nt|gi|jc|zu|li|ip|rd|ag|2m|a8|15|hc|v1|qw|ji|ah|li|5j|g9|nw|ae|ct|ev|lg|6v|nm|cj|5h|hl|tk|w7|h2|wx|ld|s4|yq|l5|r2|c0|1 Dasmë në “Kafeneja Jonë”, ja kush martohet – Ilirianews

Dasmë në “Kafeneja Jonë”, ja kush martohet

Skena të reja shumë qesharake, janë pjesë e episodit më të ri të “Kafeneja Jonë”.

Në këtë episod martohet Tezja Gane me Fetahun dhe mysafir special është Robert Berisha.

Reagimet e papritura të Kokaqes ndodhin në këtë episod, pasi që xhelozon në Fionën që i pëlqen Roberti.

Episodin e 12-të të “Kafeneja Jone” e gjeni online në kanalin zyrtar në GjirafaVideo: kafeneja.gjirafa.com

Më këtë episod përfundon ky sezon dhe prej shtatorit do të fillojë sezoni i ri.

scroll to top