Deputeti shqelmon në kokë shefin e shërbimit sekret (Video)

Deputeti ukrainas Volodimir Parasyuk e ka goditur me shkelmë në kokë shefin e shërbimit sekret të Ukrainës, Vasily Pisniy
Sipas Daily Mail protagonistët e kësaj “lufte”, deputeti Parasyuk dhe Shefi i shërbimit të sigurisë, Vasily Pisniy, ishin përfshirë në një fjalosje mes tyre, transmeton lajmi.net

Pas një diskutimi dhe ofendimeve me fjalë, filloi aksioni edhe me duar e këmbë, dhe në një moment deputeti godet shefin e shërbimit sekret me këmbë në kokë.

E gjithë kjo ndodhi gjatë seancës anti-korrupsion në Kuvendin e Ukrainës.

scroll to top