Detaje nga prokuroria, ja si ndodhi aksidenti tragjik me 5 viktima

vetura.jpeg

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas ak.sidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer he.tim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën.

“Sipas informacioneve të para nga hetimi ak.sidenti ka ndodhur pesëmbëdhjetë minuta para mesnate kur makina Reno 5 me targa të Shkupit në të cilin kanë qenë vik.timat nga arsye të panjohura nga dalë nga korsia e kundërt dhe ka go.ditur drejtpërdrejt kamionin që ka transportuar mbeturina. Nga lëndimet të gjithë udhëtarët në makinë kanë humbur jetën tre burra dhe dy gra” kanë bërë të ditur nga Prokuroria Themelore Publike.

Prokurori Publike ka lëshuar Urdhër për obd.uksion të trupit të vik.timave ndërsa do të bëhet edhe ekspertizë teknike për të vërtetuar arsyet e ak.sidentit.

scroll to top