Disa vendbanime të Shkupit sot pa energji elekrike

Pa energji elektrike sot prej orës 08:30 deri në orën 14:30 mbeten shfrytëzuesit nga fshati Batincë dhe një pjesë nga fshati Lubosh.
Siç njoftoi Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza e qytetit të Shkupit, për shkak të intervenimeve teknike në elektro-sistem pa energji elektrike prej orës 09:00 deri në orën 14:30 do të mbeten një pjesë nga Duqanxhiku dhe një pjesë nga Çarshia e Vjetër e Shkupit.
scroll to top