Drama "Reforma në Drejtësi" merr fund,votohet në parim me 139 vota "për"

Si rrallë herë, Kuvendi ishte i mbushur plot me deputetë, të cilët miratuan reformën historike. Paketa e ndryshimeve kushtetuese për reformën në drejtësi u votua në parim me 139 vota.

“I siguroj shqiptarët që të gjithë gjyqtarët dhe prokurorët e korruptuar do t’i fshij nga sistemi i drejtësisë, fshesa e hekurt e vetingut, në një luftë të egër me killerat parellinj dhe politikën e mbrapshtë që nuk do të rresht”, u shpreh kryeministri Edi Rama nga foltorja e Kuvendit.

scroll to top