Drogba shpall kandidaturën për president të Federatës së Futbollit të Bregut të Fildishtë

200202020.jpg

Ish-futbollisti i Chelseas, Didier Drogba ka shpallur kandidaturën për president të Federatës së Futbollit të Bregut të Fildishtë.

“Jam rikthyer dhe e kam vendosur të kontribuoj në ndërtimin dhe zhvillimin e futbollit të Bregut të Fildishtë” – theksoi Drogba

Drogba ishte pjesë e disa ekipeve, kurse shkëlqimin e tij e pati në ekipin e Chelseas.

Gjatë kohës së tij, ai u vlerësua si sulmuesi më i rrezikshëm në botë.

scroll to top