Dy emigrantë i kanë mbajtur peng 19 emigrantë të tjerë në Vaksincë

policia-620x330-1_1488297459-1044613-1.jpg

SPB Kumanovë sot pas informacioneve paraprakisht të marra se në një objekt në fshatin Vaksincë dy persona – emigrantë po mbanin peng një grup të madh emigrantësh, në një ndërtesë të braktisur i gjetën 21 persona – emigrantë.

Nga MPB sot informuan se pas masave dhe aktiviteteve të ndërmarra, në ndërtesën e braktisur u gjetën 21 emigrantë, dy prej të cilëve autorët e veprës të cilët janë nga Pakistani të cilët u privuan nga liria si edhe 19 persona të dëmtuar – emigrantë.

Po punohet në zbardhjen e rastit, me ç’rast do të parashtrohet parashtresë përkatëse.

scroll to top