E konfirmon Kasami kandidaturën për Tetovën

Lideri i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka pranuar për RTK-në, se do të jetë kandidat për kryetar komune në Tetovë. Ai thotë se këtë e ka pranuar pasi e ka kërkuar dega e Tetovës”>Tetovës për tu futur në garë si arsenal më i fuqishëm.

 

“Dega në Tetovë e Lëvizjes BESA ksihte një propozim, që në këto zgjedhje të futemi pa kalkulime personale dhe partiake, por të futemi me gjithë potencialin dhe me atë më të mirën çka e kemi. Ishte edhe pranimi personal i imi që të kandidojë për komunën e Tetovës”>Tetovës ku unanimisht u pranu edhe nga strukturat qendrore, ku sot unë jam si kandidat i Lëvizjes BESA për komunën e Tetovës  u shpreh Kasami

 

Kasami me 15 tetor do të përballet me Adnan Neziin e ASh-së, Bardhyl Dautin e PDSH-së dhe kandidatin e BDI-së.

scroll to top