Ekskluziva: Konferenca e selektorit Albert Bunjaku, ja çfarë ndryshimesh do të bëjë nesër

Selektori i reprezentacionit të Kosovës, Albert Bunjaku ka mbajtur një konferencë për shtyp ne Poloni, në vigjilje të takimit Ukrainë – Kosovë.

Albert Bunjaku ka deklarauar që ndaj Kroacisë Kosova nuk ka dëshmuar forcën reale dhe ka shtuar që Kosova do të përmirësohet për ndeshjën që do ta luajnë përballë Ukrainës.

“Do të këtë ndryshime në formacionin tonë dhe skemën taktike.  Do të luajnë disa lojtarë që nuk kanë pasur minuta më parë” tha Bunjaku.

 

scroll to top