Emocionuese: ‘Vallja e Tropojës’ në një ndeshje të NBA

Tingujt e muzikës shqiptare mbushën arenën e “Air Canada Centre”, si një vlerësim për 103-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë.

Grupi “Shqiponjat e vogla”, të udhëhequra nga Liliana Cingu, performuan Vallen e Tropojës gjatë një ndeshje të NBA mes Toronto Raptors dhe Phoenix Suns.

 

scroll to top