Enver Pajaziti i trishtuar nga humbja e kolegut

s.jpg

Me shumë dhimbje e përjetuam lajmin tronditës për humbjen e rëndë, të një vizionari, bashkëpunëtori, kolegu, miku të shkëlqyer, i cili me shumë përkushtim kontribuoi në të mirën e vendbanimeve dhe qytetarëve të Tij në Komunën e Bogovinës dhe më gjërë, deri në momentin tragjik duke qenë në shërbim të detyrës zyrtare.Zemrat dhe mendjet tona janë përkrah familjarëve dhe dashamirëve të z. Hazbi Idrizi.

U prefshë në paqë dhe qoftë i lehtë dheu, kolegu im Hazbi Idrizi.

Ngushëllime të sinqerta familjes Idrizi dhe qytetarëve të komunës së Bogovinës nga kryetari i komunës z.Enver Pajaziti, këshilli komunal, administratat dhe gjithë banorët e komunës së Bërvenicës, për humbjen e madhe dhe të rëndë që pati sot komuna e Bogovinës në veçanti dhe regjioni i pollogut në përgjithësi.

scroll to top