Ermal Fejzullahu: Kam blerë një shtëpi përrallore 300 mijë euro

Duket se rritja e familjes, ka detyruar këngëtarin kosovar Ermal Fejzullahu që të ndryshojë edhe vendbanimin, përkatësisht zgjerimin e hapësirës.

Këngëtari ka pranuar se zotëron një shtëpi të shtrenjtë dhe përrallore. Ermal Fejzullahu deklaroi hapur se ka blerë një shtëpi me një vlerë prej 300 mijë eurosh, ndërsa nuk dihet se ku gjendet foleja e tij e re, transmeton Telegrafi. Gjatë një emisioni televiziv, djali i këngëtarit Sabri Fejzullahu ka preferuar ta bëjë publike shtëpinë e tij, të cilën duket se e ka me shumë merak.

w_1449230710-3618910

scroll to top