Ermira e para ia tregon derën Micevit, e çmend me shqipen e saj (VIDEO)

Në debatin në emisionin “Rruga drejtë” të TV Alsat-M, deputetja Ermira Mehmeti, reagon e para ndaj qëndrimeve të Stefan Vllahov Micev nga “Manifesti maqedonas” për gjuhën shqipe, duke ia treguar derën për të dalë nga emisioni. Në bisedë e sipër Ermira Mehmeti i thotë që lirisht keni mundur të mos vini dhe të merrni pjesë në emision, sepse Alsat-M është televizion në gjuhën shqipe dhe nacional dhe se gjuha shqipe është zyrtare edhe në parlament. Ndërsa më pas bashkë me Artën i thonë ta lëshojë emisionin.

scroll to top