Fatmir Dehari ishte në protestë në Tetovë (FOTO)

Kryetari i komunës së Kërçovës Fatmir Dehari sot ishte në protestën kundër ajrit të ndotur. Ai mori pjesë në bllokimin e rrugëve tek rrethrrotullimi afër VERO-së bashkë me disa miq të tij.
Siç mëson portali TetovaSot pritet që edhe nesër të jetë pjesë e protestës për të ndaluar fabrikën Jugohrom e cila është ndotës më i madh i ajrit.
Ndryshe sot tetovarët treguan forcë dhe dëshmuan se dinë të kërkojnë atë që ju takon.
Shembullin e Deharit nuk dihet nëse do ta ndjekin edhe kryetarët tjerë .
fatmir-1

scroll to top