Femra e demokracisë dhe ajo e komunizmit

Një gërshëtim i mendimeve si dhe një krahasim i pozitës së femrës atëherë dhe sot nëpërmjet fotove.

12241744_1027225267320141_1667034017138909604_n12219530_1027223767320291_5708714163079021873_n

37a8a79155a2c848b508b4c39391bdf8aa18

scroll to top