Fillon marshi për lirimin e Donika Kadaj-Bujupi

Kryesitë e grave të AAK-së, VV-së dhe Nisma-s, kanë nis që do të mbajnë një marsh protestues në kërkim të lirimit të deputetes së Kuvendit të Kosovës, Donika Kadaj-Bujupi.

Sipas kumtesës, marshi do të jetë manifestim i mospajtimit të grave, me arrestimin e një deputeteje, e cila mospajtimin e ka shprehur në Kuvend.

Organizatorët thonë se marshi i qetë do të ketë moton: “Shteti që arreston deputetët e popullit, është diktatorial”.

scroll to top