FOKUS:Do të falsifikohen 30 mijë letërnjoftime, për fitore në zgjedhje

Javorja “Fokus” në numrin e saj të nesërm sjell një tekst ekskluziv për planet e pushtetit për të manipuluar zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Sipas kësaj javore, në një “fabrikë” të fshehtë do të falsifikohet dokumentacion në Shutkë dhe në Shtip, me ç’rast do të falsifikohen30 mijë letërnjoftime, transmeton “Lajm”.

scroll to top