Forma e buzëkuqit përcakton personalitetin e femrës!

Ngjyra e buzëkuqit apo dhe cilësia është një nga treguesit e personalitetit të femrës, por së fundmi edhe forma e saj.

Ja 4 format e buzëkuqeve më të përdoruara nga femrat që kanë një domethënie:

1.       Kur buzëkuqi është i rrumbullakosur!

Tregon se je një person që i merr gjërat shtruar, e dëshirueshme, e preferuar, feminile.

2.       Kur buzëkuqi ka një majë të rrumbullakosur!

Tregon se je një person familjar që dhuron dashuri, vlerëson më shumë veprimet sesa fjalët dhe ke dëshirë të jesh e rrethuar nga miq.

3.       Kur buzëkuqi ka një hark në mes!

Tregon se je kureshtare, aventuriere dhe e paparë për të krijuar miq të rinj. Jeni kureshtare nga natyra, lozonjare dhe si një kuti me çokollata gati për t`u hapur.

4.       Kur buzëkuqi ruan të njëjtën pjerrësi si në ditën e parë të përdorimit!

Tregon që ju pëlqen të luani sipas rregullave. Keni një natyrë të rezervuar dhe një dhunti për t`i inkurajuar të tjerët. Edhe pse mund të ndiheni si jo shumë e vlerësuar, ju konsideroheni si shoqja që çdokush do të donte të kishte.

scroll to top