Fotogaleri: Kjo është Mama Nia, që të çmend me linjat e saj…

Kjo është Nia Guzman, e njohur si Baby Mama. Që prej tetorit, mediat e huaja raportojnë se ajo po del me Chris Brown. Por më shumë sesa kjo, lajm përbëjnë fotot e mëposhtme ku tregohen linjat me të cilat Nia, ka fituar shumë zemra dhe mendje, përveç atë të Chris.

Chris_Brown_Babys_Mama2

Chris-Brown-baby-mama-Nia-sexy-naked-nude-1Chris-Brown-baby-mama-Nia-sexy-naked-nude-2

scroll to top