Fotografi nga Kosova i famshëm në Zvicër

Quhet Ardian Gjokaj, është artisti fotograf me origjinë nga Gjakova por që jeton dhe punon në Zvicër. Fotot e fotografit nga Kosova kanë rënë në sy edhe atje dhe janë pëlqyer. Në mesojmë se ai e ka nisur këtë profesion si hobi e ka mësuar çdo gjë në internet, e sot është i famshëm në Zvicër dhe e ushtron mjaft mirw e ku nw studion e tij trokasin shumë të huaj dhe shqiptarë për të pasur një foto të bukur nga ai. Gjithashtu Ardiani ka edhe një faqe të tij ku mund ti gjeni punën dhe fotot e realizuar nga ai në RD Photography, ose ne Instagram rdphotography89

 

scroll to top