Ganiu: Ishte obligim moral e kombëtar për mua dhe ekipin tim të punës që të jemi në shërbim të një kauze të madhe humanitare

4F671106-9AA6-4F43-B962-B54D14615200.jpeg

“Dorën e ndihmës ia kemi shtrirë gjithmonë njëri-tjetrit dhe plagët e sfidave të rënda që kemi pasur i kemi shëruar bashkë.

Faleminderit ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në vend z. Fatos Reka për mirënjohjen që sot ma dhuroi për kontributin humanitar të Komunës së Çairit në rajonin e goditur nga tërmeti.

Ishte obligim moral e kombëtar për mua dhe ekipin tim të punës që të jemi në shërbim të një kauze të madhe humanitare që na bën edhe më të fortë.” – thotë Ganiu

scroll to top