Genta tregon gishtin e prerë?

Këngëtarja zbulon se thonjtë i ka artificial e ato natyral duken kështu!

Genta Ismajli përkundër asaj që duket bukur e seksi në ekran duket se ka një dobësi të saj. Thonjtë që në klipe i duken të rregulluar e të mëdhej në realitet i ka shumë ndryshe. Ajo vazhdon të mbaj thonjë natyral të shkurtër duke mos preferuar që dhe në jetën e përditshme të del falco si shumë kolege të saja. Edhe pse është përfolur shpesh për ndryshime e ndërhyrje tek këngëtarja e vërteta është se ajo ka fryrë pak pjesën e sipërme të buzës e cila vërehet shumë lehtë ndërsa të tjerat i ka të lindura.

scroll to top