LajmeMaqedoni

Gjendet një person i vdekur në Radovish

Në stacionin policor Radovish dje në ora 17:50 u raportua se një person i vdekur u gjet në boshtin e autostradës në ndërtim e sipër A-4 Shtip-Radovish, afër kryqëzimit për fshatin Buçim, thonë nga SPB Strumicë.

Një ekip inspektimi nga policia e Radovishit, inspektori i punës dhe një mjek kontrolluan vendin e aksidentit, ndërsa u përcaktua se bëhet fjalë për B.B. (49) nga Shkupi, i cili gjatë kryerjes së detyrave të punës për një kompani, ra në pusetën me ujë dhe ai u mbyt.

Është bërë autopsi me urdhër të Prokurorit Publik për të shkakun e vdekjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button